
بهترین دستگاه های ماینینگ رمزارزدر سال ۲۰۲۰ کدامند؟
به نظر شما انواع سخت افزارهای ماینینگ رمز ارز کدامند؛ اگر میخواهید بدانید که کاربرد این دستگاهها چیست با ما همراه باشید.
مقدمهای بر سخت افزارهای ماینینگ رمزارز
عوامل زیادی در زندگی وجود دارد که در موفقیت و سودآوری شما تاثیر دارند. شما باید تلاش زیادی برای یادگیری روشهای صحیح استخراج رمزارز انجام دهید و در عین حال دقت بالایی هم در این زمینه داشته باشید. در دنیای دیجیتال که تغییرات بسیار سریعی دارد، شما نمیتوانید به تاکتیکهای قدیمی اعتماد کنید. هر روز استراتژیهای جدیدی به وجود میآید که شما باید با آنها کار کنید. در این مطلب سخت افزارهای ماینینگ رمزارز معرفی شدهاند که میتوانند به شما برای موفقیت بیشتر در بازار رمزارزها کمک کنند.
سخت افزارهای ماینینگ رمزارز بیت کوین
بیت کوین همچنان محبوبترین رمزارزی است که قابل استخراج است. پس از هاوینگ بیتکوین که در ماه می رخ داد، کارایی سخت افزارهای مورد نیاز برای ماین کردن تأثیر زیادی در استخراج دارد. در این مطلب چهار ماینر بیت کوین در نظر گرفته شده است که مورد بررسی قرار میگیرند. امروزه ماینینگ در کنار خرید و فروش بیت کوین، از اصلی ترین راههای کسب این رمزراز محبوب است.
بیت مین انت ماینر اس17+ (Bitmain Antminer S17+)
هش ریت: 73 تریلیون هش بر ثانیه
مصرف برق: 2920 وات
در سخت افزارهای ماینینگ رمزارز استفاده از این نوع ماینر بسیار رایج است. جانشین پرقدرت اس 9 یعنی انت ماینر اس 17 باعث افزایش شدید قدرت و کارایی هش در استخراج بیت کوین است. S17+ در ماه آپریل سال 2019 منتشر شد و گزینهای محبوب برای کسانی است که میخواهند بیت کوین استخراج کنند. این سری همچنین شامل S17e است که دارای هش ریت 64 تریلیون هش بر ثانیه و مصرف برق 2880 وات میباشد.
بیت مین انت ماینر اس19- اس19 پرو (Bitmain Antminer S19 / S19 Pro)
هش ریت: 110 تریلیون هش بر ثانیه
مصرف برق: 3250 وات
بیت مین به طور رسمی نسخه جدید مدلهای انت ماینر خود یعنی S19 و S19 Pro را معرفی کرد که از ماه مه سال 2020 در بازار عرضه شد. سخت افزار جدید بیت مین با چیپ جدید مجهز شده است و راندمان انرژی بسیار عالی در حد 23J/TH دارد. همچنین منبع تغذیه با راندمان بالا و سیستم عامل جدید را برای ثبات و سرعت بیشتر در ماینرهای خود تعبیه کرده است.
اینوسیلیکون تی3+(Innosilicon T3 +)
هش ریت: 57 تریلیون هش بر ثانیه
مصرف برق: 3300 وات
اینوسیلیکون را میتوان با بهترین سخت افزارهای ماینینگ رمزارز مقایسه کرد. سری T3 ساخت تولیدکننده اینوسیلیکون مستقر در چین است که برخی از ماینرهای برجسته در حوزه استخراج بیت کوین در این صنعت را به نام خود ثبت کرده است.
هش ریت در T3+ به 57 تریلیون هش بر ثانیه میرسد، راندمان نرمال این ماینرها به 33 تریلیون هش بر ثانیه در 1650 وات برق میرسد؛ طیف گستردهای از این ماینرها میتواند پاسخگوی نیازهای شما در تاسیس فارم باشد. سری T3 همچنین شامل مدلهای T3+ Pro است که میتواند قدرتی برابر 67 تریلیون هش بر ثانیه با مصرف برق 3300 وات ارائه دهد.
سری کنان ای11 (Canaan A11 series)
هش ریت: 68 تریلیون هش بر ثانیه (AvalonMiner 1166)
مصرف برق: 3196 وات
مدل آوالون ماینر 1166 که در اکتبر سال 2019 در بازار عرضه شد. این مدل ماینر از سخت افزارهای ماینینگ رمزارز دارای هش ریت 68 تریلیون هش با توان مصرفی 3196 وات است که آن را به عنوان یک ماینر با راندمان بالا برای استخراج بیت کوین تبدیل میکند.
میکروبیتی واتس ماینر ام30اس (MicroBT Whatsminer M30S)
هش ریت: 86 تریلیون هش بر ثانیه
مصرف برق: 3344 وات
واتس ماینر در کشور چین مستقر است و از روش plug and play با تجهیزات ASIC برای استخراج بیت کوین استفاده میکند و سری M30S نیز از این قاعده مستثنی نیست. این ماینر اخیرا در آپریل سال 2020 عرضه شده است. سیستم خنک کننده تعبیه شده در این ماینر در اوج بار عمل کرده و به خنک شدن این دستگاه کمک میکند. این دستگاه در بین سخت افزارهای ماینینگ سودآوری زیادی را برای ماینرها به همراه خواهد داشت.
سخت افزارهای ماینینگ رمزارز اتریوم
ایجاد تنوع یک تصمیم هوشمندانه در هر فعالیت از جمله در حوزه رمزارز است. در ادامه دو دستگاه معرفی میشوند که میتوانند در سال 2020 اتریوم را استخراج کنند.
اینوسیلیکون ای10 ایتیاچ مستر (Innosilicon A10 ETHMaster)
هش ریت: 500 مگا هش بر ثانیه (بالاترین قدرت در این مدل)
مصرف برق: 750 وات
علاوه بر ماینرهای جذاب بیت کوین، اینوسیلیکون ای10 ایتیاچ مستر را نیز میتوان برای استخراج بیت کوین به کار گرفت و در عین حال یکی از سودآورترین دستگاه ها برای استخراج اتریوم است.
این سیستم دارای پیاسیو PSU است.
بیت مین انت ماینر ای3 (Bitmain Antminer E3)
هش ریت: 190 مگا هش بر ثانیه
مصرف برق: 760 وات
مدل انت ماینر از بیت مین، اولین ماینر بر پایه ASIC برای استخراج اتریوم در بازار است که در سال 2018 در بازار عرضه شد و دسترسی کاربران به آلت کوینها را به سرعت افزایش داد.
همانطور که میدانید طیف گستردهای از ویژگیهای اتریوم، از جمله قابلیت رمزگذاری، غیر متمرکز بودن، امنیت و توانایی ترید آن با هر کوین دیگری، آن را به یک رمزارز مورد پسند تبدیل کرده است.
ماینر زیکش (ZCash)
ناشناس بودن زیکش مدتهاست این گزینه را برای کاربرانی که به دنبال کار در حریم خصوصی کامل هستند، به یک انتخاب مناسب تبدیل کرده است. در ادامه دو دستگاه محبوب برای استخراج زیکش وجود دارد که آنها را به شما معرفی میکنیم.
بیت مین انت ماینر زد11 (Bitmain Antminer Z11)
هش ریت: 135 مگا هش بر ثانیه
مصرف برق: 1418 وات
یکی دیگر از مدلهای بیت مین، انت ماینر زد 11، با قدرت سه برابر و همچنین از لحاظ اقتصادی نیز کارآمدتر از ماینرهای دیگر است و در مقایسه با مدل قبلی 60 درصد در هزینههای برق صرفه جویی میکند. قرار دادن تراشه 12 نانومتری باعث ایجاد این تغییرات مطلوب شده است.
اینو سیلیکون ای9 (Innosilicon A9)
هش ریت: 140 KSol بر ثانیه
مصرف برق: 1550 وات
انتظار میرفت که از فوریه 2020 عرضه آن آغاز شود که با قدرت محاسبات و کارایی فوق العاده به استخراج کمک میکند. میزان مصرف انرژی این مدل با A9+ برابر است، اما هش ریت آن از 120 به 140 افزایش یافته است.
جمع بندی
در این مقاله سخت افزارهای ماینینگ رمزارز را به شما معرفی کردیم و توضیحاتی در این باره ارائه دادیم. یادتان باشد که این سخت افزارها برق زیادی را مصرف میکنند و صدای زیادی نیز تولید میکنند. فراموش نکنید که برای استفاده از این دستگاهها باید فضای کافی و جریان قوی در اختیار داشته باشید.